Burnout Coach & Burnout Coaching

burnout coach

Het inschakelen van een burn-out coach; in de moderne, snelle, gehaaste en afgeraffelde maatschappij van zowel het zakenleven als het privéleven, kan stress zich vrij gemakkelijk opbouwen. Het kan zich opstapelen en, als het lang genoeg duurt, alle aspecten van het leven beïnvloeden, van zakelijk tot persoonlijk. 

Op zoek naar een burnout coach?

Vind je coach via Coachregio en kom eenvoudig in contact.

Wat onze gebruikers zeggen

“Wat een fijne website! Het vinden van een geschikte coach, voor mijn unieke situatie, is hiermee een stuk makkelijker!”

Juul

“Prettig idee dat alle coaches zijn geverifieerd en dat je via de filters bij de beste coaches uitkomt.”

Stefan

Wanneer een burnout coach?

Stress en spanning kunnen de gezondheid aantasten. Daarom is een burnout coach zo’n belangrijke factor geworden voor zowel jonge als oudere mensen. Wanneer iemand er niet in slaagt een balans te vinden in het leven door hun werk, kinderen, gezin of andere oorzaken of geen positieve uitlaatklep kan vinden om met zijn stress om te gaan, kan dat leiden tot een heleboel problemen, waaronder verslavingen en burn-out. Een burn-out coach dient ervoor dit te voorkomen.

 

Burnout is het eindresultaat van ontelbare uren, dagen, weken, maanden en jaren van duwen en worstelen en voortploeteren in een carrière, of een gezinsleven, alleen om te ontdekken dat het doel, dat eindresultaat dat ooit zo belangrijk was, nog steeds buiten bereik is.

 

In het bedrijfsleven is burn-out een van de meest voorkomende manieren waarop mensen hun belangstelling verliezen en hun vermogen om goed te functioneren in hun werk. Een professionele burn-out coach is hiervoor dé uitkomst.

 

Het kan leiden tot andere vormen van stress, en kan ook leiden tot een gebrek aan werk. Burn-out komt veel vaker voor dan veel mensen beseffen of willen toegeven. Het stigma dat verbonden is aan toegeven dat je burn-out bent, kan er immers toe leiden dat een leidinggevende of manager je vermogen om te functioneren en je nut binnen de organisatie gaat evalueren.

Kosten van een burn out coach

De kosten van een burn-out coach zullen per persoon verschillen. De prijzen zijn afhankelijk van factoren zoals de locatie, het type coaching dat nodig is en de lengte van de sessies.

burn-out coach kosten

Hoe vind ik een geschikte burnout coach?

Als je vrij zeker bent over wat je zoekt in een coach, kun je op basis van filters een lijst van burn-out coaches met verschillende specialisaties vinden in het overzicht van professionele burnout coaches bij Coachregio.