Burnout Coach & Burnout Coaching

Zoek je een burnout coach? Bekijk coaches

Burnout Coach vinden

Het inschakelen van een burn out coach; in de moderne, snelle, en gehaaste maatschappij kan stress zich vrij gemakkelijk opbouwen. Het kan zich opstapelen en, als het lang genoeg duurt, alle aspecten van je leven beïnvloeden. Een burnout coach leert je hiermee om te gaan.

Via Coachregio vind je een overzicht van gekwalificeerde burnout coaches. Elke coach heeft een eigen profiel met informatie als werkwijze, kwaliteiten, ervaringen, opleidingen en contactgegevens. Bovendien is iedere coach geverifieerd bij één of meerdere beroepsorganisaties.

Overweeg je burnout coaching?

Vergelijk burnout coaches en kom direct in contact.

Wat onze gebruikers zeggen

“Wat een fijne website! Het vinden van een geschikte coach, voor mijn unieke situatie, is hiermee een stuk makkelijker!”

Juul

“Prettig idee dat alle coaches zijn geverifieerd en dat je via de filters bij de beste coaches uitkomt.”

Stefan

Burnout coach zoeken

Een goede burnout coach vinden kan lastig zijn. Vind hieronder eenvoudig de beste burnout coach in Nederland voor jouw specifieke situatie.

3 coaches beschikbaar | Wis filters

Wat doet een burnout coach?

Stress en spanning kunnen de gezondheid aantasten. Daarom is een burnout coach zo’n belangrijke factor geworden voor zowel jonge als oudere mensen. Wanneer iemand er niet in slaagt een balans te vinden in het leven door hun werk, kinderen, gezin of andere oorzaken of geen positieve uitlaatklep kan vinden om met zijn stress om te gaan, kan dat leiden tot een heleboel problemen, waaronder verslavingen en burn-out. Een burn-out coach dient ervoor dit te voorkomen.

Burnout is het eindresultaat van ontelbare uren, dagen, weken, maanden en jaren van duwen en worstelen en voortploeteren in een carrière, of een gezinsleven, alleen om te ontdekken dat het doel, dat eindresultaat dat ooit zo belangrijk was, nog steeds buiten bereik is.

In het bedrijfsleven is burn-out een van de meest voorkomende manieren waarop mensen hun belangstelling verliezen en hun vermogen om goed te functioneren in hun werk. Een professionele burn-out coach en coaching is hiervoor een uitkomst.

Het kan leiden tot andere vormen van stress, en kan ook leiden tot een gebrek aan werk. Burn-out komt veel vaker voor dan veel mensen beseffen of willen toegeven. Het stigma dat verbonden is aan toegeven dat je burn-out bent, kan er immers toe leiden dat een leidinggevende of manager je vermogen om te functioneren en je nut binnen de organisatie gaat evalueren.

Online burn out coach

De laatste tijd is het gebruiken van een burn out coach online, een veel gebruikte vorm van coaching. Een van de redenen is omdat het simpelweg veel voordelen kent ten opzichte van fysieke coaching. We willen een aantal van deze voordelen met je delen, zodat ook jij deze nieuwere manier van coaching en ondersteuning kunt omarmen.

  • Er zijn meer coaches om uit te kiezen;
  • Jullie zijn beiden meer aanwezig;
  • Het is efficiënter en kostenefficiënt;
  • Minder afleiding en meer privacy.
Burnout Coaching

Vragen over burnout coaching

We raden je aan om een paar coaches (3 tot 5) te ontmoeten – om te leren hoe ze werken en van daaruit een beslissing te nemen. De meeste burnout coaches op Coachregio bieden gratis kennismakingsgesprekken aan. Geen verplichtingen. Gewoon een kans om te zien of burnout coaching iets voor jou is. Dus wacht niet – ontdek de coaches op Coachregio en kom in contact met de coaches die je graag wilt leren kennen.

De kosten van een burn-out coach zullen per persoon verschillen. De prijzen zijn afhankelijk van factoren zoals de locatie, het type coaching dat nodig is en de lengte van de sessies.

Een burn-out coach kost meestal tussen de 50 en 150 euro per uur. Het eerste gesprek met een coach heet een intakegesprek en sommige burnout coaches vragen hier een apart bedrag voor vanwege het administratieve werk. Op hun profielpagina is dit vermeld én je kunt hiervoor ook de filter ‘Gratis Intakegesprek’ gebruiken.