Coach Den Haag & Coaching Den Haag

Zoek je een coach in Den Haag? Bekijk coaches

Coach Den Haag

Ben je op zoek naar een coach in Den Haag en ben je benieuwd wat coaching voor jou kan betekenen?Wij hebben voor jou gekeken naar de verschillende coaches die actief zijn in Den Bosch en hoe zij jou kunnen helpen.

Je vindt ervaren en geverifieerde coaches in ons overzicht. Filter eenvoudig op belangrijke eigenschappen om jouw ideale coach in Den Haag te vinden. Iedere coach heeft een eigen profiel met informatie als werkwijze, kwaliteiten, ervaringen, opleidingen en contactgegevens. Op die manier helpen we jou bij het vinden van een goede coach in Den Haag voor jouw situatie.

Coach Den Haag gezocht?

Vergelijk coaches in Den Haag en kom in contact.

Ben je op zoek naar een coach in Den Haag?

Vind ervaren en geverifieerde coaches in ons overzicht. Filter eenvoudig op belangrijke kenmerken en eigenschappen om jouw ideale coach in Den Haag te vinden. Kom eenvoudig in contact met één of meerdere coaches uit ons overzicht om de beste coach in Den Haag voor jouw unieke situatie te vinden.

Vind je coach Den Haag

Wat onze gebruikers zeggen

“Wat een fijne website! Het vinden van een geschikte coach, voor mijn unieke situatie, is hiermee een stuk makkelijker!”

Juul

“Prettig idee dat alle coaches zijn geverifieerd en dat je via de filters bij de beste coaches uitkomt.”

Stefan

Vind de beste coach in Den Haag via Coachregio

Je vindt via ons type coaches als een leefstijlcoach, loopbaancoach, relatiecoach, life coach, kindercoach, stresscoach, relatiecoach en meer. Vind jouw ideale coach Den Haag, zet de eerste stap, kom direct in contact en start met persoonlijke coaching Den Haag!

In Den Haag zijn veel verschillende type coaches te vinden die worden ingezet bij uiteenlopende situaties. De zoekterm ‘Coach Den Haag’ is daarom ook een erg brede zoekterm die vaak nog iets specifieker gemaakt dient te worden voordat je een coach vindt die geschikt is voor jouw persoonlijke situatie. Wij helpen je bij het vinden van de ideale coach.

Hoe vind ik een goede coach Den Haag?

Je kunt in ons overzicht het beste zoeken op het type coach of kiezen voor een bepaald coachonderwerp. Op die manier zullen de resultaten voor je coach Den Haag beter aansluiten op jouw specifieke behoeften.

Wat doet een coach in Den Haag?

De werkwijzen van een coach in Den Haag kunnen erg uiteen lopen, afhankelijk van het coachonderwerp. Maar in essentie helpt een coach mensen om vooruitgang te boeken in hun leven om zo meer voldoening te bereiken. Een coach helpt cliënten/coachees bij het verbeteren van hun relaties, carrière en dagelijks leven.

Coaches kunnen je helpen je doelen te verduidelijken, de obstakels te identificeren die je tegenhouden, en vervolgens strategieën te bedenken om elk obstakel te overwinnen. Bij het creëren van deze strategieën, richt een coach zich op jouw unieke vaardigheden en kwaliteiten.

Door je te helpen jouw sterke kanten optimaal te benutten, biedt een coach je de ondersteuning die je nodig hebt om een langdurige verandering te behalen.

Goede Coach Den Haag

Wat is coaching?

Coaching is een proces waarbij een coach een cliënt ondersteunt om een verandering door te voeren, iets nieuws te leren of doelen te bereiken. Dit proces vindt plaats door middel van een gesprek, en kan face-to-face, telefonisch of online plaatsvinden.

Het uiteindelijke doel is om de cliënt te helpen vooruitgang te boeken op een bepaald gebied van zijn leven, op het werk of om een probleem te overwinnen waar hij of zij mee worstelt. Hier gaan we dieper in op de manier waarop coaching werkt, wat het anders maakt dan andere benaderingen en wat jouw volgende stappen zijn als je er klaar voor bent om aan jouw ‘coachingreis’ te beginnen.

Hoe werkt coaching Den Haag?

Coaching via een coach Den Haag gebeurt doorgaans voor een periode van een aantal weken, elke week heb je een sessie waarin je samenwerkt met je coach.

Een belangrijke overtuiging die ten grondslag ligt aan coaching is dat we de antwoorden die we nodig hebben al in ons hebben. De rol van een coach is om de cliënt te helpen deze antwoorden te vinden. Dit wordt gedaan door middel van een aantal gesprekstechnieken, waaronder vragen stellen, actief luisteren, observeren en terugkoppelen.

Doordat deze technieken worden gebruikt, krijgt de cliënt een groter zelfbewustzijn en vaak een inzicht dat hij/zij nog niet eerder had gezien. De aanwezigheid van een niet-vooringenomen, niet-oordelend persoon om gerichte aandacht te geven, geeft de cliënt de ruimte om te begrijpen hoe hij of zij verder moet.

Coaching Den Haag

Veelgestelde vragen

Aangezien je op deze pagina bent, zoek je een coach in Den Haag. Je bent daarvoor bij Coachregio aan het juiste adres aangezien er bij ons meerdere coaches in Den Haag zijn te vinden die jou verder kunnen helpen.

We raden je aan om een paar coaches te ontmoeten – om te leren hoe ze werken en van daaruit een beslissing te nemen. De meeste coaches in Den Haag bieden gratis kennismakingsgesprekken aan. Geen verplichtingen. Gewoon een kans om te zien of coaching iets voor jou is. Dus wacht niet – ontdek de coaches op Coachregio en kom direct in contact met de coaches die je graag wilt leren kennen.

Coaching biedt een ruimte om alles te verkennen wat belangrijk voor je is. Het is een veilige en vertrouwelijke ruimte waar geen oordeel wordt geveld, waar je je mening kunt geven, je diepste geheimen kunt delen en je wensen in het leven kunt uiten.

Je coach is er om echt te horen wat je zegt – om verder te gaan dan woorden; om je uit te dagen je innerlijke criticus onder ogen te zien en te begrijpen welke rol die speelt in jouw dagelijks leven.

Coaching wordt vaak ingezet voor de volgende coachonderwerpen:

 • Angst
 • Burnout
 • Stress
 • Conflicten
 • Energie
 • Faalangst
 • Financiën
 • Gezondheid
 • Leefstijl
 • Leiderschap
 • Loopbaan
 • Management
 • Ondernemen
 • Opvoeden
 • Ouderschap
 • Stress
 • Vitaliteit
 • Zelfvertrouwen

De kosten van een coach in Den Haag zullen per persoon en situatie verschillen. De prijzen zijn afhankelijk van factoren zoals de locatie, het type coaching dat nodig is en de lengte van de sessies.

Een goede coach in Den Haag kost meestal tussen de 50 en 150 euro per uur. Het eerste gesprek met een coach heet een intakegesprek en sommige coaches vragen hier een apart bedrag voor vanwege het administratieve werk. Op hun profielpagina is dit vermeld én je kunt hiervoor ook de filter gebruiken.

“Je bent één stap verwijderd van het bereiken van je dromen. “