Over Coachregio

Wij maken het mogelijk dat mensen eenvoudig de beste coaches van Nederland kunnen vinden en makkelijk in contact kunnen komen. 

500+ geverifieerde coaches

Coaches BLCN Coaches NOBCO Coaches NOLOC Coaches LVSC Coaches STIR

Vind je ideale Coach

Maandelijks zoeken duizenden mensen hun coach via Coachregio.

 • Gekwalificeerde coaches voor elke behoefte
 • Groots aanbod van coaches in heel Nederland
 • Gratis intakegesprek bij bijna alle coaches
Vind je ideale coach

Ons verhaal

Zelfverbetering en persoonlijke ontwikkeling maken deel uit van wat ons tot mensen maakt. Het zoeken naar positieve verandering is wat ons drijft – maar dit betekent niet dat het altijd gemakkelijk is. Hier bij Coachregio, begrijpen we de kracht van steun en verantwoordelijkheid die het werken met een coach met zich meebrengt. We willen dat meer mensen dit aanboren en de juiste coach voor hen vinden.

 

Dat is waarom we het onze missie hebben gemaakt om jou in contact te brengen met een gekwalificeerde coach en de verandering teweeg te brengen waar je naar op zoek bent, of het nu in je persoonlijke leven is of in je professionele leven. Coachregio brengt je in contact met coaches in Nederland en deelt artikelen en zelfhulpbronnen om je te ondersteunen op je reis.

 

Of je nu klaar bent om een coach in te huren, meer wilt weten over de voordelen of gewoon geïnteresseerd bent in persoonlijke ontwikkeling, ons doel is om de hand te zijn die je begeleidt op je weg.

Waarom kiezen voor ons

Wij begrijpen dat het ontmoedigend kan zijn om niet te weten waar je moet beginnen als het gaat om het vinden van een coach waarmee je een klik hebt. Er zijn veel professionals die deze dienst aanbieden en allemaal werken ze op een unieke manier.

We hopen dat we je kunnen helpen bij deze eerste stappen, en daarom hebben we alles opgenomen waarvan we zouden willen dat we er toegang toe hadden gehad toen we voor het eerst op zoek gingen naar een coach, inclusief:

 • Een landelijke database van gekwalificeerde coaches;
 • Een geavanceerde zoekfunctie, die u toelaat om uw zoekopdracht te filteren op basis van uw behoeften en locatie. Of, als je liever ondersteuning op afstand ontvangt, kun je een coach vinden die online of telefonische diensten aanbiedt.
 • Gedetailleerde ledenprofielen. Onze leden hebben hun profielen volgestopt met informatie over hun achtergrond, tarieven, specialisaties en beschikbaarheid. Dit stelt u in staat om meer over hen te weten te komen voordat u contact opneemt.
 • Een grondig goedkeuringsbeleid. Dit betekent dat alle professionals worden gecontroleerd om er zeker van te zijn dat ze een bewijs van kwalificaties of lidmaatschap van een beroepsorganisatie kunnen overleggen voordat ze bij ons kunnen worden opgenomen, zodat u er zeker van kunt zijn dat u contact opneemt met een geloofwaardige professional.
 • Een gedetailleerde bibliotheek van met nuttige informatie over hoe coaching u zou kunnen helpen.
 • Een FAQ sectie die al uw vragen over coaching probeert te beantwoorden, inclusief wat u kunt verwachten tijdens een sessie en welke verschillende soorten coaching beschikbaar zijn.
 • Een zelfhulpsectie waar u bronnen kunt lezen om u te helpen uw persoonlijke ontwikkelingsreis voort te zetten.
 • Een sectie artikelen waar onze experts hun kennis en ervaring delen over een verscheidenheid van onderwerpen.

Kom in contact

Als u iets te zeggen heeft over de site, een suggestie wilt doen of een ervaring wilt delen – aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We horen graag van u.

 

Als u in de media werkt en op zoek bent naar commentaar of een interview met een coach, neem dan contact op via e-mail op info@coachregio.nl met uw wensen en wij kunnen u in contact brengen met een professional.