Over Coachregio

Wij maken het mogelijk dat mensen eenvoudig de beste coaches van Nederland kunnen vinden en makkelijk in contact kunnen komen. 

Vind je ideale Coach

Maandelijks zoeken duizenden mensen hun coach via Coachregio.

Ons verhaal

Zelfverbetering en persoonlijke ontwikkeling maken deel uit van wat ons tot mensen maakt. Het zoeken naar positieve verandering is wat ons drijft – maar dit betekent niet dat het altijd gemakkelijk is. Hier bij Coachregio, begrijpen we de kracht van steun en verantwoordelijkheid die het werken met een coach met zich meebrengt. We willen dat meer mensen dit aanboren en we willen zorgen dat zij de beste coach vinden voor hun situatie.

Dat is waarom we het onze missie hebben gemaakt om jou in contact te brengen met een gekwalificeerde coach en de verandering teweeg te brengen waar je naar op zoek bent, of het nu in je persoonlijke leven is of in je professionele leven. Coachregio brengt je in contact met coaches in Nederland en deelt artikelen en zelfhulpbronnen om je te ondersteunen op je reis.

Of je nu klaar bent om een coach in te huren, meer wilt weten over de voordelen of gewoon geïnteresseerd bent in persoonlijke ontwikkeling, ons doel is om de hand te zijn die je begeleidt op je weg.

Waarom kiezen voor Coachregio

Wij begrijpen dat het ontmoedigend kan zijn om niet te weten waar je moet beginnen als het gaat om het vinden van een coach waarmee je een klik hebt. Er zijn veel professionals die deze dienst aanbieden en allemaal werken ze op een unieke manier.

We hopen dat we je kunnen helpen bij deze eerste stappen, en daarom hebben we alles opgenomen waarvan we zouden willen dat wij er toegang toe hadden gehad toen we voor het eerst op zoek gingen naar een coach, inclusief:

  • Een landelijke database van gekwalificeerde coaches;
  • Een geavanceerde zoekfunctie, die je toelaat om je zoekopdracht te filteren op basis van je behoeften en locatie. 
  • Gedetailleerde coachprofielen. Onze leden hebben hun profielen volgestopt met informatie over hun achtergrond, tarieven, specialisaties en beschikbaarheid. Dit stelt jou in staat om meer over hen te weten te komen voordat je contact opneemt.
  • Een grondig goedkeuringsbeleid. Dit betekent dat alle professionals worden gecontroleerd om er zeker van te zijn dat ze een bewijs van kwalificaties of lidmaatschap van een beroepsorganisatie kunnen overleggen voordat ze bij ons kunnen worden opgenomen, zodat je er zeker van kunt zijn dat je contact opneemt met een geloofwaardige professional.
  • Een gedetailleerde bibliotheek met artikelen die zijn voorzien van nuttige informatie over hoe coaching jou zou kunnen helpen.

Kom in contact

Als je iets te zeggen heeft over de site, een suggestie wilt doen of een ervaring wilt delen – aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We horen graag van je.

Als je in de media werkt en op zoek bent naar commentaar of een interview met een coach, neem dan contact op via e-mail op info@coachregio.nl met je wensen en wij kunnen je in contact brengen met een professional.