Veelgestelde vragen

Coachregio is een plek waar je een coach voor nagenoeg elke situatie kunt vinden. Filter de aangesloten coaches en vind de ideale coach voor jouw specifieke behoefte.

Voor Cliënten

Om de meest geschikte en ideale coach te vinden, raden we in ieder geval aan om met minimaal 3 tot 5 coaches in contact te komen. Op die manier kan je vergelijken met wie je de beste klik hebt en dus een beter keuze maken.

 

Factoren zoals de afstand, bereikbaarheid, karaktereigenschappen, geslacht en ervaring zijn belangrijke punten om te gebruiken bij je zoektocht naar de ideale coach. Gelukkig kan je bij Coachregio de coaches makkelijk filteren op deze factoren.

Bij het kiezen van een geschikte coach is het raadzaam om de persoonlijke pagina van verschillende coaches te bekijken en zowel de praktische informatie als de persoonlijke tekst te lezen. Hier vind je uitgebreide informatie over hoe de coach werkt en je krijgt een ruimer idee van wie de coach is. Je kan je keuze laten afhangen van de coachingsvormen die de coach toepast, de specialisatie doe hij of zijn aanbiedt, de opleiding, locatie etc.

Elke coach heeft een contactformulier en andere contactinformatie op zijn of haar profielpagina staan. 

 

Door simpelweg een berichtje te sturen kan je een aanvraag voor een intake/kennismakingsgesprek maken.

De meeste coaches bieden een gratis kennismakingsgesprek aan. Stel deze vraag zodra je contact opneemt de de coaches zodat je gelijk weet waar je aan toe bent.

Zodra je een of meerdere geschikte coaches hebt gevonden kan je een (gratis) intakegesprek aanvragen. Tijdens dit gesprek kom je heel goed te weten wat jij van de coach kan verwachten en of het een goede ‘match’ is.  

Op basis van jouw eigen gevoel maak je een keuze en ga je doorgaans een traject in van meerdere afspraken waarin de coach jou helpt met je vraagstuk(ken).

Ja, alle coaches op Coachregio zijn gekwalificeerde professionals. Meer informatie over ons goedkeuringsbeleid vind je op de pagina: Goedkeuringsbeleid Coachregio.

Dit verschilt per coach en coachingsvorm. Je kunt dit ontdekking op de profielpagina’s van de coaches.

Je kan tijdens het zoeken de straal van je postcode eventueel vergroten. Op die manier vergroot je de kans op resultaten. Daarbij kan je ook zoeken op coaches door heel Nederland die online coaching aanbieding, mocht je daar voor openstaan. 

Nee, als zoekende naar een coach kan je heel eenvoudig en zonder account contact opnemen met de coaches.

Via Coachregio vind je op een eenvoudige manier ideale coaches en kom je makkelijk in contact.

Voor Coaches

Coachregio heeft door middel van topposities in Google elke maand duizenden doelgerichte bezoekers die op zoek zijn naar een coach zoals jij. Nadat je jezelf hebt aangemeld hoef je er niks meer voor te doen. Wij zorgen dat potentiële cliënten jou vinden en makkelijk met jou in contact komen.

 

  • Word elke maand vindbaar voor duizenden potentiële cliënten;
  • Presenteer jezelf via een professioneel vormgegeven profielpagina;
  • Geen verborgen kosten en geen opzegtermijn;
  • Ontvang elke maand een overzicht met statistieken van je profiel;
  • Wij vragen slechts een kleine maandelijkse bijdrage (om de bezoekersaantallen nog verder te kunnen laten groeien).

Zodra jij bent aangemeld en je profielpagina compleet hebt ingevuld kunnen potentiële cliënten jouw vinden. Vanaf dat moment doen wij de rest om te zorgen dat jij elke maand zoveel mogelijk nieuwe cliënten mag ontvangen.

 

Jouw profielpagina kan je zelf updaten en wijzigen zodat je altijd actuele informatie kan tonen aan potentiële cliënten.

Via de knop ‘Aanmelden als Coach’ in het menu bovenaan deze pagina kan je jezelf aanmelden als coach.

Tijdens je aanmelding kan je alle benodigde informatie invullen zodat je vaker en beter gevonden zult worden door cliënten.

 

Nadat je jouw aanvraag hebt ingediend bekijken wij of je een gekwalificeerde coach bent op basis van ons goedkeuringsbeleid.

Cliënten kunnen via het contactformulier op jouw profielpagina contact opnemen. Daarbij kan je er zelf voor kiezen om je e-mailadres, telefoonnummer of adres te delen zodat zij ook op die manier met je in contact kunnen komen.

Om elke maand in contact te kunnen komen met duizenden doelgerichte bezoekers betaal je als coach een maandelijkse bijdrage van €14,95. Maandelijks opzegbaar en zonder verborgen kosten.

Met Coachregio vergroot jij elke maand je bereik tot duizenden potentiële cliënten die op zoek zijn naar coaches zoals jij.