Veelgestelde vragen

Coachregio is een plek waar je een coach voor nagenoeg elke situatie kunt vinden. Filter de aangesloten coaches en vind de ideale coach voor jouw specifieke behoefte.

Voor Coachees

Via Coachregio vind je op een eenvoudige manier ideale coaches voor jouw situatie en kom je makkelijk in contact.

Om de meest geschikte en ideale coach te vinden, raden we in ieder geval aan om met minimaal 3 tot 5 coaches in contact te komen. Op die manier kan je vergelijken met wie je de beste klik hebt en dus een beter keuze maken.

Factoren zoals de afstand, bereikbaarheid, karaktereigenschappen, geslacht en ervaring zijn belangrijke punten om te gebruiken bij je zoektocht naar de ideale coach. Gelukkig kan je bij Coachregio de coaches makkelijk filteren op deze factoren.

Bij het kiezen van een geschikte coach is het raadzaam om de persoonlijke pagina van verschillende coaches te bekijken en zowel de praktische informatie als de persoonlijke tekst te lezen. Hier vind je uitgebreide informatie over hoe de coach werkt en je krijgt een ruimer idee van wie de coach is. Je kan je keuze laten afhangen van de coachingsvormen die de coach toepast, de specialisatie doe hij of zijn aanbiedt, de opleiding, locatie etc.

Elke coach heeft een contactformulier en andere contactinformatie op zijn of haar profielpagina staan. 

 

Door simpelweg een berichtje te sturen kan je een aanvraag voor een intake/kennismakingsgesprek maken.

De meeste coaches bieden een gratis kennismakingsgesprek aan. Deze informatie is te vinden op de persoonlijke coachpagina die elke coach op Coachregio heeft.

Zodra je een of meerdere geschikte coaches hebt gevonden kan je een (gratis) intakegesprek aanvragen. Tijdens dit gesprek kom je heel goed te weten wat jij van de coach kan verwachten en of het een goede ‘match’ is.  

Op basis van jouw eigen gevoel maak je een keuze en ga je doorgaans een traject in van meerdere afspraken waarin de coach jou helpt met je vraagstuk(ken).

Ja, alle coaches op Coachregio zijn gekwalificeerde professionals. Meer informatie over ons goedkeuringsbeleid vind je op de pagina: Goedkeuringsbeleid Coachregio.

Dit verschilt per coach en coachingsvorm. Je kunt dit ontdekking op de profielpagina’s van de coaches of door contact op te nemen met de coach.

Is er bij jou in de buur gee geschikte coach vindbaar? Probeer dan eens te zoeken op een type coach, en kijk daarbij naar de coaches die online coaching aanbieden. Dan hoeft het niet per sé in de buurt te zijn, maar kun je toch beste coach voor jouw unieke situatie vinden.

Nee, als zoekende naar een coach kan je heel eenvoudig en zonder account contact opnemen met de coaches.

Voor Coaches

Met Coachregio vergroot jij elke maand je bereik tot duizenden potentiële cliënten die op zoek zijn naar coaches zoals jij. Zonder dat je daar zelf moeite voor hoeft te doen. Meld je aan als coach

Je kan via Coachregio op 2 manieren nieuwe coachees verkrijgen. Zonder dat het je onnodig veel tijd, geld en moeite kost. Dit kan op de volgende manieren:

1. Je bent goed vindbaar in ons overzicht voor duizenden bezoekers. Op die manier kunnen onze doelgerichte bezoekers makkelijk zien wat voor coach jij bent en direct contact met je opnemen via het contactformulier of via de links naar je website, social media of telefoonnummer.

2. Onze bezoekers vullen het aanvraagformulier in. Hun aanvraag wordt door ons naar alle relevante leden gestuurd. Maximaal 3 leden kunnen deze aanvraag oppakken, zonder extra kosten. Daarna ontvangen die 3 leden de volgende informatie van de potentiële nieuwe coachee:

 • Naam
 • Coachvraag/coachonderwerp
 • Locatie
 • E-mailadres
 • Telefoonnummer (optioneel)

Ons ‘aanvraagformulier’ op is meerdere pagina’s te vinden. Elke aanvraag die via het ‘aanvraagformulier’ binnenkomt matchen wij automatisch met coaches die daarvoor gekwalificeerd zijn (zoals coachonderwerp en locatie). 

 1. Een bezoeker vult het ‘aanvraagformulier’ in. Hierin geeft degene aan waarbij hij/zij hulp zou willen krijgen en in welke regio. 
 2. Nadat het formulier is ingediend, zorgen wij automatisch dat de geschikte coaches in die regio de gegevens van de aanvraag gedeeltelijk (zonder contact gegevens) ontvangen.
 3. De drie coaches die als eerste aangeven interesse te hebben in de aanvraag, ontvangen de resterende contactgegevens.
  Let wel: wij zorgen ervoor dat elke coach evenveel kans krijgt om te reageren op een aanvraag. Dit doen we door de aanvraag eerst door te sturen naar coaches die als langst geen aanvraag hebben gehad. Reageren die coaches niet binnen 1 dag, dan sturen we hem pas door naar andere geschikte coaches.
 4. De drie coaches die als eerste interesse hebben getoond en zichzelf persoonlijk willen voorstellen, ontvangen de contactgegevens.

Als lid van Coachregio krijg je de mogelijkheid om maandelijks met duizenden doelgerichte bezoekers en potentiële coachees in contact te komen. Deze bezoekers kunnen namelijk jouw profielpagina vinden.

Je eigen profielpagina kan je helemaal naar wens invullen met je eigen inloggegevens. Zodra je jezelf hebt aangemeld ontvang je de inloggegevens en is je profielpagina vindbaar voor al onze bezoekers.

Bovendien kun je rekenen op een profielpagina met:

 • Je profiel komt willekeurig bovenaan te staan in ons overzicht;
 • Jouw coach informatie en foto(‘s);
 • Al je (adres)gegevens, informatie en persoonlijke teksten;
 • Link naar je eigen website(s);
 • Je telefoonnummer;
 • Links naar je social media.

Cliënten kunnen via het contactformulier op jouw profielpagina contact opnemen. Daarbij kan je er zelf voor kiezen om je e-mailadres, telefoonnummer of adres te delen zodat zij ook op die manier met je in contact kunnen komen.

Onze bezoekers vinden ons in bijna alle gevallen via Google. Mensen vinden ons op meer dan 470 zoekwoorden zoals: beste coach vinden, beste life coach, stresscoach vinden, beste loopbaancoach zoeken, burnout coach zoeken, leefstijlcoach zoeken etc.. Google maar eens op deze zoektermen en je zult ons op pagina 1 tegenkomen!

Via de knop ‘Aanmelden als Coach’ in het menu bovenaan deze pagina kan je jezelf aanmelden als coach.

Tijdens je aanmelding kan je alle benodigde informatie invullen zodat je vaker en beter gevonden zult worden door cliënten.

Nadat je jouw aanvraag hebt ingediend bekijken wij of je een gekwalificeerde coach bent op basis van ons goedkeuringsbeleid. Daarna krijg je een bevestiging en is je coachpagina vindbaar voor al onze bezoeker!

Nadat een coach zich bij ons aansluit bekijken wij of hij/zij een gekwalificeerde coach is op basis van ons goedkeuringsbeleid. De meeste coaches die lid zijn van Coachregio zijn aangesloten bij onder andere NOBCO, NOLOC, ST!R, LVSC, BLCN en ICF. 

Je kunt op de betaalpagina kiezen voor een maandelijks abonnement of een jaarlijks abonnement. In het geval van een maandelijks abonnement ontvang je elke maand een factuur per mail. Kies je voor een jaarlijks abonnement, dan ontvang je 1 factuur per jaar.

Om elke maand in contact te kunnen komen met duizenden doelgerichte bezoekers die op zoek zijn naar een coach, betaal je als coach een maandelijkse bijdrage van €12,95. Maandelijks opzegbaar en zonder verborgen kosten.

Aanmelden als coach