Wandelcoach & Wandelcoaching

Zoek je een wandelcoach? Bekijk coaches

Wandelcoach

Een wandelcoach helpt cliënten met een brede oriëntatie qua coachonderwerpen. Zo lang het maar tijdens een wandeling plaatsvindt. Wandelcoaching kan worden afgestemd op de individuele behoeften van elke cliënt en kan persoonlijk of in groepsverband worden gegeven om cliënten te helpen bij hun specifieke behoefte.

Via Coachregio vind je een overzicht van gekwalificeerde wandelcoaches. Elke coach heeft een eigen profiel met informatie als werkwijze, kwaliteiten, ervaringen, opleidingen en contactgegevens. Bovendien is iedere coach geverifieerd bij één of meerdere beroepsorganisaties.

Goede wandelcoach vinden?

Vergelijk wandelcoaches en kom direct in contact.

Wat onze gebruikers zeggen

“Wat een fijne website! Het vinden van een geschikte coach, voor mijn unieke situatie, is hiermee een stuk makkelijker!”

Juul

“Prettig idee dat alle coaches zijn geverifieerd en dat je via de filters bij de beste coaches uitkomt.”

Stefan

Hoe kan een wandelcoach helpen?

Gezien het snelle tempo van de veranderingen in onze wereld vandaag, kunnen mensen gemakkelijk overweldigd worden door eindeloze lijsten van concurrerende prioriteiten, kinderen, een gezin en een drukke baan. Een coach is daarom een veelgebruikte manier om orde te scheppen.

Een wandelcoach kan u helpen om te gaan met de moeilijkheden en uitdagingen die u in het dagelijks leven ondergaat. Hij of zij  leert je de vaardigheden en tactieken om hiermee om te gaan en om de oplossingen te vinden voor jouw unieke situatie.

U analyseert de oorzaak van de problemen en eventuele stress en bepaalt wat de meest geschikte aanpak is. Een andere haalbare manier om moeilijkheden onaangename gevoelens te voorkomen is de blootstelling aan bepaalde stressoren te beheersen of manieren te leren om ‘actief’ te ontspannen.

De wandelcoach kan u helpen een nieuw perspectief aan te nemen om op termijn meer welzijn en geluk te creëren. 

Waarom werken met een wandelcoach?

Een wandelcoach wordt werkelijk door iedereen gebruikt en voor veel verschillende coachonderwerpen. De mensen die samenwerken met een coach worstelen vaak met het vinden van een balans tussen persoonlijke en professionele verplichtingen en hebben misschien hulp nodig bij het ontwikkelen van een gestructureerde agenda, prioriteiten vaststellen of bij het aanpakken van onderliggende problemen zoals angsten.

De wandelcoach zal u in staat stellen manieren te vinden om nieuwe strategieën te creëren voor een betere omgang met uw uitdagingen of problemen.